Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B.

18. 06. 2018. 20:17   >>  20:13

DONACIJA TREBJESE

EKG aparati za Dom zdravlja Ulcinj

Dom zdravlja Ulcinj dobio je u sklopu donacije Pivare “Trebjesa” dva EKG aparata, kojim će biti unaprijeđena dijagnostička usluga u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Predstavnik Doma zdravlja, šef tehničke službe Marko Junković, zahvalio se predstavnici donatora Nataliji Milić na uručenoj donaciji koja je veoma važna za funkcionisanje Doma zdravlja i koja će, kako je poručio, olakšati rad tehničarima jer je riječ o savremenim aparatima koji pružaju olakšani pristup upravljanju cjelokupnim sistemom informacija.

“Domovi zdravlja kao ustanove primarne zdravstvene zaštite, su veoma važni za sve građane. Zbog toga smo u Pivari “Trebjesa” odlučili da doprinesemo pružanje kvalitetnije zdravstvene zaštite, kroz donaciju opreme za kojom domovi zdravlja iskažu potrebu. Pored donacija koje smo ove godine uputili domovima zdravlja na sjeveru, sigurni smo da će i oprema donirana DZ Ulcinj biti značajna za sve korisnike usluga ove ustanove” , kazala je Natalija Milić, menadžer korporativnih komunikacija u Pivari „Trebjesa“.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније