Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

16. 06. 2018. 07:16   >>  07:05 1

U TOKU REKONSTRUKCIJA

Pljevaljske ulice dobiće novi izgled

U Pljevljima je u toku rekonstrukcija gradskih ulica, a sredstva su obezbijeđena dijelom iz lokalnog, ali i iz budzeta države. Tako će uže gradsko jezgro uskoro dobiti novi izgled.

U centralnu gradsku ulicu u Pljevljima biće uloženo 700.000 eura. Biće urađeni i trotoari, a 15 gradskih ulica dobice novi asfalt.

Predsjednik Opštine Pljevlja, Mirko Đačić, kazao je za Javni servis da ukupna investicija iznosi oko milion eura.

"Siguran sam da će realizacijom ovih ugovora, ukupna slika, kad je u pitanju urbani nivo i stanje infrastrukture, biti značajno izmijenjeno", kaže Đačić.

Osim adaptacije biće izgrađena i fontana na Trgu 13. jula. Vrijednost radova je oko 68.000 eura.

Milica Stijepović, RTCG

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније