Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

15. 06. 2018. 10:30 >> 12:10
1

ČESTITKE POLITIČARA

Vjerski praznici podsjećaju na bogastvo CG

Bajramski razamazan svim pripadnicima islamske vjeroispovjesti čestatali su predstavnici političkih partija u Crnoj Gori. I ovaj i drugi vjerski praznici nas iznova podsjećaju na veliko bogatstvo Crne Gore, da u toleranciji i u duhu suživota zajednički slavimo velike vjerske praznike, kazao je predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP), Ranko Krivokapić. Građani Crne Gore, koja je posebna po svojoj multietičnosti i suživotu svih vjera i konfesija, zaslužuju bolji i kvalitetniji život, kazao je predsjednik SNP-a Vladimir Joković.

Krivokapić je svim pripadnicima islamske vjeroispovjesti u svoje i u ime partije čestitao Ramazanski Bajram uz želju da ga provedu u toplini porodičnog doma, dijeleći radost sa svojim najbiližima.

"I ovaj i drugi vjerski praznici nas iznova podsjećaju na veliko bogatstvo Crne Gore, da u toleranciji i u duhu suživota zajednički slavimo velike vjerske praznike. Upravo to bogatstvo, solidarnost i ljubav među ljudima simbolizuje i Bajram kao praznik u kojem se iznova osnažuju ideje ljudske povezanosti i praštanja", navodi se u čestitki Krivokapića.

On je poželio srećne i berićetne Bajramske dane - "Bajram Šerif Mubarek Olsun!".

Joković: Građani CG zaslužuju bolji život

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković, u ime Socijalističke narodne partije, kao i u svoje lično ime, uputio je svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u Crnoj Gori, iskrene čestitke povodom ramazanskog Bajrama, uz želju da ga proslave u zdravlju i sreći.

"Vjerski praznici su posebne prilike kada jedni drugima upućujemo iskrene čestitke za život kakav zaslužujemo", kazao je JOković.

Svima nam je, dodaje, ista želja kada su u pitanju mir i blagostanje, jer živimo pod istim nebom i dišemo isti vazduh.

"Građani Crne Gore, koja je posebna po svojoj multietičnosti i suživotu svih vjera i konfesija, zaslužuju bolji i kvalitetniji život. To posebno moramo imati u vidu u ovim blagim danima i nastojati da svi zajedno damo svoj doprinos da tako i bude, kako bismo svaki naredni praznik slavili srećniji i zadovoljniji", zaključio je Joković u čestitki.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније