Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

13. 06. 2018. 12:54 >> 13:42
2

JAKO NEVRIJEME

Potop u Nikšiću i grad veličine lješnika

Jako nevrijeme pogodilo je danas područje Nikšića.

Nezapamćena količina kiše u pala je u tom gradu i za sat napravila pravi potop na ulicama.

Kiša i dalje pada, praćena gotovo od početka gradom. Rijetki su vozači bili na ulicama, a oni koji je zateklo jako nevrijeme tražili su sklonište. 

Kakvo je nevrijeme pogodilo Nikšić, svjedoče i fotografije naših posjetilaca iz tog grada, koji su zabilježili zabijeljele gradske ulice nakon jakog grada veličine lješnika.

Podsjećamo, jako nevrijeme praćeno gradom pogodili je prethodnog dana područje plavske opštine. Plavljane je nevrijeme iznenadilo sinoć oko 19 sati, i nanijelo veliku štetu zasadima.

Inače, meteorolozi su za danas najavili pomjenljivo oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima, ali povremeno i mjestimično kišu, pljuskove i grmljavinu, dok su ponegdje moguće i kratkotrajne vremenske nepogode

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније