Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

13. 06. 2018. 11:10   >>  10:59 2

MULIĆ NAJAVIO

Crna Gora spremna za požarnu sezonu

Pripreme za požarnu sezonu su već počele i nadležne službe su spremne da se uhvate u koštac sa eventualnim požarima, kazao je direktor Direktorata za vanredne situacije, Mirsad Mulić.

Gostujući u Jutarnjem programu RTCG, Mulić je najavio da će do kraja naredne sedmice dobiti i treći avion za prevoz spasilaca.

"Manje više sve lokalne samouprave su povećale budžete za službe zaštite i spasavanja. Ove godine ćemo imati nekih sedam, osam vozila  više nego prošle godine, dakle između 180 i 190 ispravnih vozila", rekao je Mulić.

On je kazao da će spremno biti oko 600 vatrogasaca, a država je bogatija za dva dobrovoljna vatrogasna društva koje je organizono u opštini Herceg Novi.

"Već nadam se da ćemo do kraja iduće sedmice dobiti treći avion tip Er traktor", kazao je Mulić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније