Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Skala radio; Objavila: J.B.Č. ]

13. 06. 2018. 10:15 >> 10:08

NA TABAČINI I ORAHOVCU

Zaslanila dva izvorišta u Kotoru

Dva glavna izvorišta pitke vode na Tabačini i Orahovcu iz kojih se vodom snadbijeva veći dio kotorske opštine su zaslanila, navodi Skala radio.

"Uprkos porastu saliniteta, gotovo na čitavom području kotorske opštine je uredno vodosnabdijevanje i to najviše vodom iz Regionalnog vodovoda, ali i iz ostalih lokalnih izvorišta", kazao je za Skala radio Velimir Dragić, tehnički direktor gradskog Vodovoda.

Problem je, kako je pojasnio, sa izvorištima u Gornjem Grblju gdje je zbog smanjenja izdašnosti vode već desetak dana na snazi prvi stepen restrikcije.

"Ostalo područje nema problema osim lokalnih kvarova na mreži koji nijesu vezani za nedostatak vode", rekao je Dragić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније