Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: Dan, Objavio: I. P. ]

13. 06. 2018. 08:17   >>  08:05 5

NA ZABJELU

Pas napao i izujedao dječaka

Sedmogodišnjeg dječaka iz Podgorice u ponedjeljak veče izujedao je mješanac lovačkog psa i staforda. Incident se dogodio oko 19 sati, dok su se djeca igrala, a dječak je zadobio teške povrede po nogama.

Iz Kliničkog centra Crne Gore KCCG, gdje je dječak hospitalizovan, za Dan je saopšteno da je dijete nakon zbrinjavanja povreda zadržano na daljem liječenju u Dječjoj hirurškoj klinici Instituta za bolesti djece i trenutno je dobrog opšteg stanja.

Otac povrijeđenog dječaka Janko Đurašković za Dan je kazao da su vlasnika psa prijavili policiji, koja ga je saslušala i pustila, jer je tužilac rekao da zbog obima posla nema vremena da ga i on sasluša.

“Moj sin se sa djecom igrao na obližnjoj livadi koja je u vlasništvu komšije. Međutim, taj čovjek koji je u našoj ulici iznajmio stan ima psa kojeg veže na obodu livade i postavio mu je sajlu da bi mogao više da se kreće. Moj sin je, kao i sva djeca, tuda trčao. Djeca se igraju i zanesu. U jednom trenutku ga je taj pas zgrabio. Ja sam bio kod kuće i čuo sam vrisak i komšinicu kako viče da je pas napao moje dijete. Kad sam došao do livade, nisam zatekao dijete, jer ga je komšija već povezao u Hitnu, odakle su ga prebacili u KCCG. Komšije koje su bile tu rekle su mi da je pas bukvalno bio na djetetu. Da se nijesu pojavili, sigurno bi ga usmrtio. Iz zuba zvijeri su oteli dijete”, ispričao je Đurašković.

On navodi da mu je sin oko dva sata bio na operaciji gdje su mu sanirane rane.

Vlasnik psa, kako navodi Dan, žali zbog povrede mališana i uspavaće psa.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније