Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

08. 06. 2018. 17:06   >>  16:58 1

ZA REKREACIJU

Mojkovčani dobili prvu teretanu na otvorenom

Ministarstvo sporta, uložilo je više od osam hiljada eura u izgradnju još jednog infrastrukturnog sportskog objekta, kojim je Mojkovac dobio prvu gradsku teretanu na otvorenom, a Mojkovčani mogućnost, da se na svježem vazduhu kvalitetno bave sportom, vježbaju i treniraju.

Riječ je o projektu "Unaprjeđivanje sportske infrastrukture kroz formiranje otvorenog vježbališta u sportskoj zoni" koja se nalazi na nekadašnjem Jalovištu, za čiju je realizaciju Ministarstvo sporta opredijelilo 8.211,00 eura, dok je opština Mojkovac participirala sa 1.785 eura.

Opremljena brojnim fitnes spravama i opremom, teretana će pozitivno uticati na razvoj i promociju sporta u Mojkovcu i zdrave stilove života njegovih građana.

U funkcionalnost nove gradske teretane, od danas i zvanično dostupne građanima, uvjerili su se i predstavnici Ministarstva sporta, koji su zajedno sa predsjednikom opštine Mojkovac Rankom Mišnićem i njegovim saradnicima, obišli kompleks otvorenog vježbališta u sportskoj zoni.

Generalni direktor Direktorata za sport Miloš Lalević, ocijenio je da je uspješno realizovan još jedan infrastrukturni projekat u oblasti sporta.

"Vježbalište u Mojkovcu je osmi projekat, koji će svakako u ovom lijepom ambijentu i nadam se budućoj uspješnoj sportskoj zoni, dati još jedan novi sadržaj, koji će biti koristan za sportiste i građane Mojkovca, a možda i dobar povod za pripreme sportista u vašem gradu", zaključio je Lalević.

Predsjednik Opštine Mojkovac, kazao je da su željeli da upotpune sadržaje u sportsko-rekreativnoj zoni sa jednom teretanom na otvorenom, a da je kako je rekao, Ministarstvo sporta imalo razumijevanja da tu njihovu ideju pretvore u lijepo vježbalište, gdje svakodnevno trenira veliki broj Mojkovčana, koji slobodno vrijeme provode u trčanju, brzom hodanju ili vožnji bicikla.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније