Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

27. 07. 2013. 13:13   >>  13:38 2

APEL POZITIVNE

Uklonite spaljene cijevi sa šetališta

Opštinski odbor Pozitivne Crne Gore Bara pozvao je nadležne da uklone spaljene cijevi koje se nalaze na barskom šetalištu, u blizini sportskog centra Topolica.

U saopštenju Pozitivne Crne Gore oni ukazuju na ružnu sliku sa barskog šetališta u čijoj se neposrednoj blizini nalazi zgarište na kome su, kako navode, vandali spalili cijevi namijenjene za riješavanje fekalne kanalizacije, kao i cijevi za regionalni vodovod.

“Turisti koji posjećuju Crnu Goru žele fotografijom da ovjekovječe uspomenu na boravak u našoj zemlji. Ono što sigurno ne žele jeste da im u pozadini fotografija budu spaljene cijevi koje oslikavaju nebrigu i neodgovornost. To mora da se mijenja i u ovom slučaju, ali i u cjelokupnom pristupu brige o našem gradu”, ističe se u saopštenju.

Navodi i da je na taj način učinjena dvostruka šteta.

"Kao prvo radi se o specijalnim cijevima koje su iz uvoza i čija cijena po komadu prelazi hiljadu eura, tako da se ovdje radi o ne tako maloj finansijskoj šteti. Drugo, a ne manje bitno jeste, da je nesavjesni izvođač radova ostavio te cijevi uz samo šetalište bez ikakve dozvole i zaštite na nemilost vandala,kojima je malo trebalo da ih spale. Kada imamo ovakve scene na samom šetalištu primorskog grada, onda ne treba  da nas čudi što nas turisti počinju zaobilaziti i što su im impresije o Crnoj Gori obogaćene ovakvim prizorima”, saopštio je barski odbor Pozitivne.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније