Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

03. 06. 2018. 14:22 >> 14:12

POKLON CKM-A

Koncert Merime Njegomir u Pljevljima

Dan kad je Skupština Crne Gore usvojila Deklaraciju o nezavisnosti Crne Gore, 3. jun, Crnogorska kulturna mreža će obilježiti kululturno-zabavnim programom u Pljevljima.

U programu koji će početi od 20 sati u Milet bašti u kojem će učestovati: polaznici JPU Eko bajka, KUD Volođa, Nejra Mekić, Nejra Bašić, dok će koncert održati Merima Njegomir.

“I ovog puta smo na događaju uključili mlade iz mjesta u kojem se događaj organizuje, jer nastavljamo praksu predstavljanja mladih talenata, koji su svojim radom zaslužili da se predstave na najvećoj sceni. Ovo će biti prvi put da se u Pljevljima organizuje obilježavanje pomenutog datuma što je za našu organizaciju velika obaveza”, poručuju iz CKM-a.

Kažu da i bez podrške državnih institucija nastaviljaju tradiciju obilježavanja značajnih datuma, koji su vezani za Crnu Goru.

“Zabrinuti smo što i na ovom projektu nijesmo uspjeli da uspostavimo partnerstvo sa državnom institucijama, a naročito sa Skupštinom Crne Gore, za koju je ovaj datum i najviše vezan. U Pljevljima je veoma važno organizovati dogaađaje na kojima se promoviše crnogorski identitet, koji je u ovom gradu dugo bio emigrant”, poručuju iz CKM-a.

Građane pozivaju da večeras dođu u Pljevlja da zajedno obilježe, važan datum crnogorske istorije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније