Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

03. 06. 2018. 10:00   >>  11:54 2

PRUGA BEOGRAD - BAR

Kvar otklonjen, saobraćaj uspostavljen

Međunarodni brzi voz koji saobraća na relaciji Beograd – Bar bio je u prekidu jutros, zbog kidanja kontaktne mreže u Bratonožićima na izlasku iz Podgorice.

Kako je saopšteno iz ŽICG kvar je otklonjen, a vozovi opet saobraćaju. 

Jutros oko 7:30 sati došlo je do kidanja kontaktne mreže u dužini od 50 metara i polomljen je pantograf.

"Ovaj događaj takođe je izazvao prekid saobraćaja lokalnog voza iz Bijelog Polja koji je zaustavljen u Kolašinu i lokalnog voza iz Bara koji je zaustavljen u Trebaljevu", saopšteno je Javnom servisu iz Željezničkog prevoza Crne Gore i Željezničke infrastrukture Crne Gore.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније