Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

02. 06. 2018. 08:22 >> 09:05

LUKA BAR

Počela kruzing sezona

Uplovljenjem britanskog broda "Marella Celebration"  u barsku "Port of Adria", koji je dovezao 1.300 turista, u Baru je počela kruzing sezona. Tokom ljeta najavljen je dolazak još 15 kruzera, sa ukupno 25.000 gostiju

"Naši partneri od ranije - kompanija ‘Thompson’, sada preimenovana u ‘Marella’, su po treći put odabrali Bar za kruzing destinaciju. O tome koliko su zadovoljni svjedoči što su već potvrdili dolaske i u 2019. i 2020. godini. Osim ‘Marelle’, ove godine će u Bar stizati i kruzeri španske kompanije ‘Pulmon Tours’ sa kojima smo pregovarali još 2014. godine", kaže vlasnik kompanije “Allegra Montenegro” Mihailo Vukić.

On ističe da je ove godine prihvat turista mnogo bolje organizovan, za šta zahvalnost duguju Port of Adria i Turističkoj organizaciji, koji su se, kako podvlači “zaista potrudili da sve bude na visokom nivou”.

Iz kompanije “Port of Adria” najavljuju dolazak još 15 kruzera tokom ovogodišnje sezone.

"Značajan porast u odnosu na prethodnu godinu, kada smo imali devet brodova i 11.000 putnika, ukazuje da ‘Global Ports Holding’ konstantno radi na poveća ‘vidljivost’ Bara kao kruzing destinacije na Mediteranu, pri čemu značajnu ulogu ima i što je Port of Adria sada ISPS sertifikovana luka", istakla je Tanja Novović iz Službe za odnose sa javnošću "Port od Adria".

Na Šetalištu kralja Nikole, uz koordinaciju sa predstavnicom klastera turizma i Kreativne radionice Oljom Fatić, postavljeni su i štandovi sa domaćim specijalitetima, suvenirima i rukotvorinama.

Vesna Šoškić, TVCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније