Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

23. 05. 2018. 20:15 >> 22:50
5

PLOVIĆE OD BARA DO BARIJA

Feribot "Dubrovnik" stigao u Crnu Goru

Iz Barija je danas u luku Bar doplovio feribot "Dubrovnik" hrvatske kompanije "Jadrolinija" iz Rijeke, koji će već drugu godinu, shodno ugovorom sa kompanijom "Barska plovidba" održavati liniju Bar-Bari-Bar.

"Mi iz Barske plovidbe smo izuzetno zadovoljni saradnjom i uvjereni smo da će se ona, na obostrano zadovoljstvo, nastaviti 2018", kazao je izvršni direktor Barske plovidbe Tihomir Mirković.

Angažovanjem hrvatske Jadrolinije održan je kontinuitet pomorskog saobraćaja između Bara i Italije.

"Prošle godine je započela saradnja kako bi se zadržala tradicionalna linija i povezanost Crne Gore s Italijom. Vjerujem da je to početak jedne lijepe saradnje", istakao je član Upravnog odbora Jadrolinije Ante Vranjac.

On je poručio da će ova sezona biti još uspješnija od predhodne.

Vesna Šoškić, TVCG

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније