Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

20. 05. 2018. 11:35   >>  11:26 2

PROSLAVA 21. MAJA

Šerifović pjevala za Cetinjane

Dan nezavisnosti obilježen je sinoć na Cetinju ,a u glavnom dijelu programa nastupila je poznata pop pjevačica Marija Šerifović.

 

Šerifović je kazala da joj nastup na Dvorskom trgu povodom proslave 12 .godina od obnove crnogorske nezavisnosti predstavlja veliko zadovoljstvo.

"Drago mi je što ste odabrali mene, hvala vam zbog toga. Iskrena da budem, prvi put pjevam na Cetinju, nadam se da će biti fenomenalno, da će publika u ovom gradu biti dovoljno vatrena kao u svim ostalim gradovima", istakla je Šerifović.

U program su nastupili i ansambl KUD - a “Njegoš” i revijski orkestar "Allegro Vivo", pod dirigentskom palicom Radovana Papovića, uz solistkinje Saru Vujošević , Tijanu Blečić i Bojanu Pejanović. Publici se predstavio i mladi cetinjski violinista Viktor Huter.

Menadžer Turističke organizacije Prijestonice Cetinje Marko Vujanović rekao je da je veoma zadovoljan odzivom gostiju i atmosferom.

"Poslužilo nas je lijepo vrijeme, zahvaljujem svima, a osobito posjetiocima koji su došli u velikom broju, ne samo iz Cetinja, već iz okolnih gradova, kao i brojni turisti koji su sa primorija došli u naš grad",  kazao je Vujanović.

Program na Dvorskom trgu su organizovali Prijestonica Cetinje i Turistička organizacija Cetinja.

 Milena Stajonević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније