Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

19. 05. 2018. 14:19   >>  14:11 4

ČESTITKA POPOVIĆA

Obaveza generacija da čuvaju najljepše lice CG

Obaveza je svih generacija da stalno čuvaju tradiciju i najljepše lice Crne Gore koje je okrenula svakom dobronamjernom čovjeku, a to su sloga, čast i međusobno uvažavanje u našoj zajedničkoj slobodi i otvorenosti, kazao je predsjednik Liberalne partije Andrija Popović u čestitki povodom Dana nezavisnosti.

"Decenija za nama potvrdila je da je pobijedila, ne samo naša iskrena emocija i ljubav prema Crnoj Gori, slobodi i građanskom, multikulturalnom drustvu već i mudrost da vodimo državu naprijed ka modernoj civilizaciji. Članstvom u NATO i približavanjem i skorim članstvom u EU jasno se prepoznaje čvrsta opredijeljenost da kvalitet života naroda Crne Gore i njegova sigurnost stalno i permanentno rastu i napreduju sa najrazvijenijim državama Evrope i svijeta", istakao je Popović.

On je poručio da samo društvo u kojem svaki čovjek ima priliku da bude srećan može biti srećno društvo.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније