Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

18. 05. 2018. 22:47 >> 22:44

KAMPANJA U B.POLJU

Dječija predstava i koreografije kao promocija vrtića

Pod motom “Zablistaću u vrtiću”, u Bijelom Polju je počela kampanja za povećanje broja djece u vrtićima koju je pokrenulo Ministarstvo prosvjete.

U okviru kampanje na gradskom trgu je održana predstava Dječijeg pozorišta „Stanković“ iz Nikšića, a polaznici vrtića “Dušo Basekić” izveli su više koreografija, dajući tako doprinos akciji.

Direktorica Direktorata za predškolsko, osnovno i inkluzivno obrazovanje, Arijana Nikolić Vučinić, kazala je da kampanja ima za cilj da još jednom ukaže roditeljima da boravak u vrtićima doprinosi cjelokupnom razvoju njihove djece, podsjećajući da djeca u predškolskim ustanovama razvijaju kongnitivne vještine, uče prve riječi na engleskom jeziku, sklapaju prijateljstva i time se uče socijalizaciji.

Direkorica JPU “Dušo Basekić” Ida Ćetković je kazala da je više od 500 djece u bjelopoljskoj opštini neupisano u vrtiće, upućujući poziv roditeljima da narednih dana iskoriste upini rok i obezbijede mjesto u jednoj od predškolskih ustanova za svoje dijete. Konkurs koji je raspisan 14. maja, trajaće  petnaest

Vukoman Kljajević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније