Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

18. 05. 2018. 17:35 >> 17:32
12

MIKETIĆ SAOPŠTIO

"Ako ima moje, ima i odgovornosti Hrapovića"

Smijeni Direktor Klinike za ginekologiju i akušerstvo ljekar Vojislav Miketić istakao je da. ako postoji njegova odgovornost u slučaju zamjene beba u Kliničkom centru Crne Gore, mora postojati i direktorice te ustanove Zorice Kovačević i ministra zdravlja Kenana Hrapovića.

"Ove dužnosti sam se prihvatio kako bih doprinio razvoju standarda, unaprjeđenju povjerenja u rad Klinike za ginekologiju i akušerstvo. U svom radu vodio sam se profesionalnim standardima. Klinika za ginekologiju i akušerstvo je jedna od klinika koja ima jasno definisane procedure rada", kazao je on Miketić.

On je istakao da je odbio da podnese ostavku iz moralnih i principijenih razloga.

"Ako se utvrđuje odgovornost za propust koji se desio, onda ona treba da se utvrđuje objektivno a ne mojim linčom niti linčom bilo kog mog kolege koji se časno i posvećeno bavi svojim poslom", rekao je Miketić

Podsjetimo, danas se stotinak ljekara Kliničkog centra okupilo se u znak protesta zbog smjene direktora Klinike za akušerstvo i ginekologiju Vojislava Miketića.

 

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније