Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Mina [ Objavio: O.Z. ]

15. 05. 2018. 20:26 >> 20:21
1

OŠ "NJEGOŠ"

CEDIS donirao 4,9 hiljada školi u Spužu

Crnogorski elektrodistributivni sistem (CEDIS) donirao je 4,9 hiljada Eeura Osnovnoj školi „Njegoš“ u Spužu povodom 139. rođendana te obrazovne ustanove.

Iz CEDIS-a su saopštili da je uspješno društvo nezamislivo bez adekvatne edukacije mladih i da je obrazovni sistem odgovornost svih segmenata društva, a naročito onih koji imaju mogućnosti da obrazovne procese materijalno podrže.

„CEDIS nastavlja da podržava obrazovanje projektom koji podrazumijeva donaciju novčanih sredstava Osnovnoj školi „Njegoš“ u Spužu“, navodi se u saopštenju te kompanije.

CEDIS se, kako se dodaje, već javno pozicionirao kao kompanija sa snažnom društveno-odgovornom orijentacijom.

„Aktivnosti koje su dio naše brige za zajednicu će dodatno biti ojačane i ubuduće i to sa posebnim akcentom na obrazovni sistem, koji je nezaobilazni dio naše društveno-odgovorne strategije“, rekli su iz CEDIS-a.

Šefica Službe za korporativne komunikacije u CEDIS-u, Marija Jovović kazala je da je briga za zajednicu u kojoj CEDIS funkcioniše njihov osnovni princip poslovanja i da im je čast da podrže obrazovanje, naročito u ustanovama sa tradicijom poput one koju ima OŠ „Njegoš“.

Ona je dodala da je to njihov početak i da vjeruje da će zajedno iznijeti još mnogo projekata, a sve sa ciljem jačanja obrazovnog sistema u Crnoj Gori.

Direktorica OŠ „Njegoš“, Smiljka Pavićević navela je da je 139. rođendan te ustanove događaj za veliko poštovanje i zavređuje da se svi koji su dio tog tima osjete ponosnim.

„Današnje savršeno ozvučenje kao i konačan mir oko očuvanja školske imovine kroz popravljen video nadzor kao veoma važan segment rada škole dugujemo CEDIS – u“, rekla je Pavićević.

Prema njenim riječima, CEDIS je imao sluha za brigu Savjeta roditelja te škole oko bezbjednosti u školskom prostoru.

Iz CEDIS-a su podsjetili da su početkom ove godine realizovali i projekat Gimnazijalcima od srca koji je podrazumijevao donaciju novčanih sredstava Gimnaziji „Slobodan Škerović“ povodom njenog 111. rođendana.

„Nakon manje od dvije godine samostalnog poslovanja, CEDIS je u javnosti prepoznat kao društveno-odgovorna kompanija, što potvrđuje i nagrada Unije poslodavaca Crne Gore“, zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније