Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B.

15. 05. 2018. 13:05 >> 15:35

NOVA HAVARIJA

Ulcinjani četvrti dan bez vode

Gradsko područje Ulcinja, na pragu turitičke sezone, već četiri dana je bez vode, zbog havarije na glavnom cjevovodu u blizini novog mosta na Port Mileni

Građani su revoltirani i snalaze se kako ko zna i umije. Zbog nedostatka vode jedan dio turista već je napustio grad, saopšteno je Radiju Crne Gore iz Turističke lokalne organizacije.

Direktor Javnog preduzeca “Vodovod i kanalizacija” Fehmi Avdiu kaže za Radio CG, da radnici Vodovoda od prvog dana neprekidno rade na otklanjanje kvara i dodaje da će svi djelovi grada dobiti vodu danas najdalje za dva-tri sata.

Fehmiu poziva građane na razumijevanje, jer kako kaže, učinili su sve što su mogli da grad ne trpi tolika dana bez vode, ali nijesu u tome uspjeli.

Pored nedostatka vode građani Ulcinja već nekoliko mjeseci imaju veliki problem sa iskopamim gardskim ulicama gdje su postavljeni kablovi.

Neasfaltirane ulice pričinjavaju velike nevolje kako vozačima tako i pjesacima, ali i gostima koji borave u Ulcinju.

Iz opštine poručuju da su tražili od CEDIS-a da što prije realizuje svoje obaveze u sanaciji infrastrukture u gradskom i prigradskom naselju.

Iz CEDIS-a takođe apeluju na razumijevanje i strpljenje, jer kako kažu preduzimaju sve neophodne aktivnosti u cilju što efikasnijeg završetka projekta, čija je realizacija u interesu svih građana Ulcinja.

Đeka Đonaj, Radio Crne Gore  

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније