Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

14. 05. 2018. 11:50 >> 11:54
13

VIJENAC U MEDOVI

"Dukljani" čuvaju crnogorske junake od zaborava

Navijačka grupa Dukljani odala je počast crnogorskim junacima u Medovi, polažući vijenac u more.

 

Dukljani su tako, kako su nam saopštili, nastavili tradiciju, jer su treću godinu zaredom u albanskoj Medovi položili vijenac u more u čast stradalih crnogorskih junaka.

"Ovog puta na njihov poziv su bili i ljudi iz prijateljske Navijačke grupe Old Boys 1987. Ovo je bila prilika da se pošalje poruka Crnoj Gori da nikad ne smijemo zaboraviti one koji su ginuli za našu slobodu, besmrtne junake naše domovine", kazali su iz ove grupe.

Željeli su da se na ovaj način razbiju predrasude o navijačima, koji su uvijek etiketirani samo kao grupacija koja je spremna da pravi nerede.

"Ne smijemo zaboraviti ni predstavnike iz Aspcijacije Dijaspore, tačnije njihov glavni odbor koji je bio prisutan sa nama na ovom svetom mjestu", kazali su "Dukljani".

Namjera im je bila da pošalju poruku da čuvaju crnogorske junake od zaborava, jer oni su čuvali našu zemlju od nestanka.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније