Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

24. 07. 2013. 16:39 >> 16:38

MINISTARSTVO

Romska djeca na ljetovanju u Budvi

Dvadesetpet najboljih romskih i egipćanskih učenika i učenica sedmog,, osmog i devetog razreda osnovnih škola iz Berana, Bijelog Polja, Nikšića i Podgorice od 19. jula borave u dječijem odmaralištu “Lovćen” u Budvi.

Djecu, koja će u Budvi ostati do 26. jula, danas su posjetili pomoćnici ministra za ljudska i manjinska prava Sabahudin Delić i Blanka Radošević Marović.

Djeca se dobro osjećaju i zadovoljni su boravkom u Budvi.

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava organizovalo je besplatno sedmodnevno ljetovanje za za osnovce, pripadnike romske i egipćanske populacije. To je, kako su naglasili u saopštenju, nastavak aktivnosti na planu motivacije romskih učenika za redovnim pohađanjem nastave i nastavkom školovanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније