Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ RCG, Objavila: J.B.Č. ]

06. 05. 2018. 13:35   >>  13:32

ZBOG ODRONA

Ne može se preko Kule za Peć

Saobraćaj na regionalnom putu Rožaje-Kula-Peć u prekidu je od jutros od 9.30. Na Graničnom prelazu Kula, Radiju Crne Gore je saopšteno da će za raščišćavanje terena biti potrebno najmanje dva dana.

Prema informaciji sa Graničnog prelaza Kula, do potpune obustave saobraćaja došlo je zbog velikog odrona u mjestu Savine vode, koji je blokirao obje saobraćajne trake.

Dionica na kojoj se obrušilo nekoliko stotina tona kamenih gromada, nalazi se između graničnih prelaza Crne Gore i Kosova.

"Za održavanje dijela puta na kojem se desio odron, zadužena je kosovska putna sekcija. Za rasčišćavanje odrona i obezbjeđivanju kosine sa koje se obrušilo kamenje, trebati najmanje dva dana, odnosno najmanje toliko će trajati prekid saobraćaja između Rožaja i Peći", rečeno je Radiju Crne Gore na Graničnom prelazu Kula.

Svima koji putuju prema Kosovu, savjetuju da koriste magistralni put, Rožaje-Kosovska Mitrovica.

Faruk Kalić, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније