Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

17. 04. 2018. 08:20 >> 08:15

ULTIMA MONTENEGRINA

Osvojila vrhove tri kontinenta

Karolina Ilić, nezaustavljiva Ultima Montenegrina, u samo mjesec dana osvojila je najviše vrhove Južne Amerike i Afrike.

Baranka Karolina je tako postala prva žena u istoriji Crne Gore koja je u samo mjesec dana osvojila najviši vrh Južne Amerike - Akonkagvu (6.968), i prije nekoliko dana i najviši vrh Afrike Kilimandžaro (5.895).

Karolina je tako postala prva žena u istoriji Crne Gore kojoj je pošlo za rukom da u mjesec dana osvoji najviše vrhove dva kontinenta, a takođe i prva žena u istoriji Crne Gore, koja je uspjela za nepunih godinu dana osvoji Elbrus, Akonkagvu i Kilimandžaro, najviše vrhove Evrope, Južne Amerike i Afrike.

Ultima Montenegrina, kaže za Javni servis, da sa ponosom ističe zastavu Crne Gore na najvišim svjetskim vrhovima zahvaljujući podršci i pomoći njenih roditelja, najblizih prijatelja, najboljeg druga Sloba, Radomira Novakovića Cakan iz Biram Bar, Mihajla Vukića.

“Spremam se za sljedeća osvajanja na drugim kontinentima”, poručila je Karolina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније