Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

11. 04. 2018. 11:41   >>  11:38 3

VUKOVIĆ POZIVA

"Drašković da podnese ostavku"

Predsjednik Skupštine Media Centra, Dragoljub Duško Vuković, kazao je da bi član Savjeta RTCG, Mimo Drašković, trebalo da podnese ostavku na tu funkciju, nakon što je, kako je rekao, javno podržao kandidatu lidera DPS-a Mila Đukanovića za predsjednika Crne Gore.

 

Drašković je Portalu RTCG kratko kazao da ne želi da komentariše Vukovićeve navode.

"Media Centar nema pravo da ulazi u ideološko-političku intimu gospodina Draškovića, niti to čini, ali ne može da prećuti činjenicu da se član Savjeta RTCG, Nacionalnog javnog emitera, direktno angažuje u promociji partijskog kandidata za predsjednika Crne Gore i time sebe dovodi u ozbiljan sukob interesa. Pošto mu je, očigledno, više na srcu partijski interes od javnog, prirodno je da ostavkom sebe relaksira, a javnost prestane dovoditi u zabunu", saopštio je Vuković.

On je pozvao predsjednika i ostale članove Savjeta RTCG da se na prvoj sjednici odrede prema ovom, kako je ocijenio, "jasnom partijskom deklarisanju gospodina Draškovića".

"Media Centar će uputiti misiji ODIHR-a informaciju o učešću člana Savjeta RTCG u predizbornoj kampanji", istakao je Vuković.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније