Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

06. 04. 2018. 08:32 >> 08:27

NA ŽABLJAKU

Osnovci prikupljali pomoć za Knežević

Volonterska sekcija Osnovne škole "Dušan Obradović" na Žabljaku juče je organizovala humanitarnu akciju prikupljanja redstava za nikšićanku Rosu Knežević, kojoj je novac neophodan za transplataciju bubrega u Rusiji.

 

Iako su još mladi žabljački osnovci volonteri već su poznati po svom humanitarnom radu. Kad god je nekom porebna pomoć oni se nađu centru grada kako bi prikupili novac.

Juče ih je okupila nevolja Rose Knežević mlade Nikšićanke kojoj je potreban novac za transplataciju bubrega. Vođa volonterske sekcije profesorica Aleksandra Karadžić kaže da su se Žabljačani odazvali akciji.

“Ovo nije prva humanitarna akcija žabljačkih osnovaca volontera. Svakog decembra prikupljaju pomoć u hrani i sredstvima za higijenu za sugrađane koji su lošeg materijalnog stanja“, navodi Karadžić.

Članovi volonterske sekcije OŠ “Dušan Obradović“ , razumiju nevolje drugih ljudi , pa učenica Teodora Obradović ističe da svi koji mogu trebalo bi pomagati onima kojima je pomoć potrebna.

I za učenika Jovana Vojinovića učešće u humanitarnim akcijama mnogo znači.

Pozivaju sve koji mogu da se odazovu njihovom pozivu kako bi se obezbijedio neophodan novac Rosi Knežević za transplataciju bubrega.

Senka Popović , RTCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније