Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B.

05. 04. 2018. 12:51   >>  13:04 3

PUT CETINJE - BUDVA

Rekonstrukciju završavaju za mjesec

U prvoj polovini maja biće završena kompletna rekonstrukcija puta od Cetinja do Budve, saopšteno je nakon sastanka u Opštini Budva.

Nakon što je Opština uputila poziv Vladi, resornom ministarstvu i Direkciji za saobraćaj, predsjednik Opštine Budva Dragan Krapović, predstavnik mještana Aleksandar Franeta i čelnik Direkcije Savo Parača održali su danas sastanak na kome je dogovoreno da se radovi na spornoj dionici Brajići - Budva moraju što prije privesti kraju.

Parača je kazao da se taj posao mora završiti što prije, jer turistička sezona brzo počinje. Podsjetio je da je prije mjesec dana raskinut ugovor sa starim izvođačem, a da će novi izvođač Crnagoraput već sjutra krenuti sa radovima.

"Znači u prvoj polovini maja, kompletan putni pravac od Podgorice do Cetinja i Budve biće stavljen u funkciju i mislim da ćemo građanim predati jednu odličnu saobraćajnicu na korišćenje i upotrebu", kazao je Parača.

Krapović je saopštio da su svi učesnici sastanka saglasni da nije vrijeme za podizanje tenzija, i da će novi izvođač radove završiti do prve polovine maja.

"Nama je taj rok prihvatljiv, i što se tiče sezone", kazao je Hrapović.

I predstavnik mještana Aleksandar Franeta kazao je da je zadovoljan sastankom, te da odustaju od ranije zakazanog protesta.

Potpuna obustava saobraćaja na putu Cetinje-Budva

Na magistralnom putu Cetinje–Budva, na dionici Brajići–Lapčići, saobraćaj će zbog završnih asfalterskih radova biti potpuno obustavljen.

Saobraćaj će biti obustavljen od devet do 12 sati i od 15:30 do 18:30, piše na sajtu AMSCG.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније