Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

22. 03. 2018. 12:27 >> 12:23

KRENULA KAMPANJA

Donirali dječja igrališta u tri grada

Kompanije Telemach i Total TV donirali su tri nova dječija igrališta u Podgorici, Baru i Nikšiću, a nedavno su organizovali i prvu, od ukupno 30 predstava, za djecu na temu zaštite životne sredine.

 

Na taj način je označen početak ekološke kampanje "Ne prljaj. Nemaš izgovor", tokom koje će širom Crne Gore organizovati i brojne akcije čišćenja i ozelenjavanja. 

Glavni cilj kampanje je, kako je saopšteno iz kompanija, podizanje svijesti o zaštiti prirode.

Žalja im je da skrenu pažnju građanima da od svih zavisi koliko će sredina u kojoj živimo biti čista.

Poseban fokus stavljen je na edukaciju mališana, zbog čega su početak kampanje posvetili upravo njima.

Dječje igralište u Podgorici otvoreno je na Tuškom putu, u Baru na šetalištu, a u Nikšiću u okviru vrtića u naselju Straševina.

Lokacije su odabrale opštine, koje su partneri kampanje.

U okviru kampanje biće organizovano 30 dječjih predstava o zaštiti životne sredine pod nazivom "Ko to tamo prlja?". Prva predstava održana je nedavno u Podgorici, a plan je da glumci do juna naprave turneju po Crnoj Gori. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније