Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

20. 03. 2018. 20:04   >>  20:00 5

PRIČA IZ DODOŠA

Opkoljeni vodom, a žedni

Cetinjsko selo Dodoši pogođeno je poplavama. Trenutno je bez vode za piće uglavnom starije stanovništvo, a stoka im je bez hrane. Velike količina smeća plutaju svuda okolo i prijete da zagade jedno od najljepsih sela uz obalu Skadarskog jezera.

Iako opkoljeni vodom, mještani Dodoša su žedni. Bez pijaće vode su danima. Vuku Pejoviću, mještaninu Dodoša obećano je da će selo sjutra dobiti pet stotina litara vode za piće.

Jezero je ušlo u pomoćne objekte, garaže i pojedine kuće. “Vi ste mi rekli jezero ušlo u kuće, ja sam rekao nije jezero ušlo u kuće no kuće u jezero”, kazao je Pejović.

U Dodošima njesu samo poplave problem, već i gomile smeća koje plutaju na sve strane.

“Neka se čisti, ovo je ekološka Crna Gora ovo nam je svijetli obraz”, kazao je  mještanin Veljko Marković.

 

Marija Radulović, TVCG

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније