Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

17. 03. 2018. 15:07 >> 15:03

ZA 220 HILJADA EURA

Rekonstruisana skupštinska sala u BP

Rekonstrukcija skupštinske sale u Bijelom Polju je završena, tako da će naredno zasijedanje, koje je zakazano za narednu nedjelju, biti održano u neuporedivo boljem ambijentu.

Radovi na rekonstrukciji sale, koja je izgrađena prije pola vijeka, koštali su lokalnu samoupravu 220 hiljada eura.

Preuređene sale obavljeno je u više faza, pored građevinsko-zantskih radova, postavljena je nova elektroinstalacija te termo-tehnička instalacija i uređen enterijer na površini od 115 kvadrata.

Nova sala raspolaže sa četiri nivoa koji su podijeljeni na lijevi i desni blok.

Raspolaže sa 70 odborničkih mjesta, prostor za presjedavajućeg i njegove saradnike i 12 mjesta za predstavnike medija. Odbornici će umjesto dosadašnjeg dizanja ruku prilikom glasanja ubuduće koristiti elektronske tastere. Ugrađen je sistem za TV i radio prenos.

Rekonstruisana sala zadržaće multimedijalnu funkciju pa će se pored sjednica koristiti i za druge aktivnosti koje zahtijevaju prostorije takvog tipa.

 

Vukoman Kljajević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније