Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

16. 03. 2018. 09:10 >> 09:36

SLUŽBA ZAŠTITE CT

Spremni za eventualne poplave

Aleksandar Zuber, iz Službe zaštite i spasavanja Cetinja, kazao je da su spremni za eventualne poplave na području cetinjske opštine, usljed obilnih padavina koje su najavljene narednih dana.

 

"Spremni smo za poplave, formiran je Operativni štab kojem su date smjernice za dalje postupanje. Tokom jučerašnjeg dana smo imali kontakte sa stanovništvom koje je poterncijalno ugroženo na Skadarskom jezeru i Rijeci Crnoojevića i upozorili ih na moguće poplave zbog jakih kiša i južnog vjetra", rekao je Zuber gostujući u Jutarnjem programu RTCG.

Potpuno su, poručuju spremni, i u pripravnosti.

"Sve pumpe visokog pritiska su na raspolaganju i spremne za eventualnu upotrebu, i bćemo maksimalno uključeni", rekao je Zuber.

Kazao je da se nada da se neće ponoviti scenario od nekih ranijih kišnih perioda, navodeći da je bio potrebno izmjestiti stoku, mašine i poljoprivredne alatke na visočije kote, na koje voda ne dolazi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније