Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

13. 03. 2018. 13:40 >> 13:36

DONACIJA SAD

Za rekonstrukciju škola 550.000 eura

Sjedinjene Američke Države (SAD) donirale su 550.000 eura za rekonstrukciju četiri škole, a radovi su već počeli na objektu u Bioču.

Iz Ministarstva prosvjete saopšteno je da će biti rekonstruisane osnovne škole "Sutjeska”"u Podgorici, "18.oktobar" u Bioču, "Mihailo Žugić" u Pljevljima i JPU "Radmila Nedić" u Beranama.

Međunarodnim tenderom, kako je saopšteno, izabran je izvođač, te se uskoro očekuje početak radova u OŠ “Sutjeska” u Podgorici, a za objekte na sjeveru radovi su predviđeni tokom ljetnjih mjeseci.

"Na JU OŠ "18. oktobar" izvodi se uklanjaje postojećih i izgradnja novih toaleta, izgradnja prostorija za boravak djece predškolskog uzrasta sa malom kuhinjom, zamjena svih prozora i podova u fiskulturnoj sali, dok će se u JU OŠ "Sutjeska" renovirati krov. U JPU "Radmila Nedić" planirano je kompletno renoviranje krova, zamjena prozora i popravke na fasadi. To je predviđeno i za JU OŠ "Mihailo Žugić" u kojoj će se, pored toga, urediti zidovi, podovi, fasada, zamjeniti električne instalacije", navode iz ministarstva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније