Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

18. 07. 2013. 13:35 >> 13:40

NOVI STUDENTSKI

Useljenje u septembru

Izgradnja novog Studentskog doma u Podgorici biće završena do septembra ove godine, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete.

Novi Studenstki dom,  površine 7.500 metara kvadratnih, ima kapacitet od oko 440 mjesta, a gradi se u blizini starih domova, nedaleko od zgrade Univerziteta Crne Gore.

Izgradnja novog studentskog doma u Podgorici započeta je u aprilu 2012. Radove izvodi firma „Kroling“ iz Danilovgrada, dok je ukupna ugovorena vrijednost radova nepunih šest miliona eura.

Kako je saopšteno, ministar prosvjete Slavoljub Stijepović i predstavnici Studentskog parlameta UCG sjutra će obići novi objekat, kako bi se upoznali sa dinamikom izvođenja radova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније