Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

04. 03. 2018. 12:11 >> 12:09

U BIJELOM POLJU

Janović o unapređenju sportske infrastrukture

Ministar sporta Nikola Janović boraviće sjutra u radnoj posjeti Bijelom Polju, gdje će sa gradonačelnikom Petrom Smolovićem razgovarati o predlozima za unapređivanje postojeće ili izgradnji nove sportske infrastrukture.

 

Janović će, kako je najavljeno, posjetiti OŠ “Marko Miljanov”, gdje će sa direktoricom Jasminom Kalić razgovarati o finansijskoj podršci Ministarstva sporta u projektu adaptacije školske sportske sale, čija je rekonstrukcija prema ocjeni bjelopoljske Opštine, najurgentnija.

"Posjeta Bijelom Polju, biće prilika da ministar Janović i predsjednik opštine Smolović, razmotre mogućnost otvaranja prvog Omladinskog centra za sjeverni region Crne Gore, čije bi sjedište bilo u Bijelom Polju", saopšteno je iz Ministarstva sporta.

Janović, Smolović i Kalić prisustvovaće finalnim utakmicama podgrupa u košarci i odbojci, učenika šestog i sedmog razreda OŠ “Dušan Korać” , OŠ “Pavle Žižić” iz Bijelog Polja i OŠ “Ristan Pavlović” iz Pljevalja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније