Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

28. 02. 2018. 18:25 >> 18:39
1

KOMISIJA UTVRDILA

Bilo propusta u liječenju Cetinjanke

Ljekari bolnice "Danilo prvi" napravili su određene propuste u liječenju Cetinjanke Marije Ražnatović tokom njene trudnoće, stoji u zvaničnom izvještaju eksterne komisije koju je oformilo Ministarstvo zdravlja, potvrdio je za Radio Cetinje njen suprug Božidar Šofranac koji je danas dobio zvanične rezultate od ministra Kenana Hrapovića.

U Ministarstvu zdravlja su tim povodom predložili pokretanje disciplinskog postupka.

"Ministar me danas obavijestio da će postupiti po izvještaju eksterne komisije i da je predmet poslao na dalje postupanje direktorici bolnice “Danilo prvi“, Sonji Radojičić. Takođe, ministar je izrazio žaljenje zbog situacije koja nas je zadesila i saopštio da će ministarstvo preduzeti sve mjere da se ovako nešto nikom ne ponovi. Jako mi je drago što je ministarstvo prepoznalo ozbiljnost ovog slučaja i što nisu dozvolili da iz ovog slučaja bude bilo ko izuzet. Ja i supruga smo insistirali da se ovaj se ovaj postupak dovede do kraja, isključivo zbog toga da se ovo ne bi desilo drugim pacijentima",  kazao je Šofranac.

Podsjetimo, Marija Ražnatović se prošle godine više puta obraćala ljekarima cetinjske bolnice koji su je uvjeravali da je sve u redu, da bi je krajem avgusta u teškom stanju uputili na dalje liječenje u Klinički centar Crne Gore, gdje su ljekari konstatovali blokadu mitralnog vještačkog zaliska na srcu, uz mnogo vode u plućima.

Ražnatović se porodila prije dvadesetak dana i donijela na svijet djevojčicu. Majka i beba su dobro.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније