Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

26. 02. 2018. 10:18   >>  10:21

U BUDVI

Uspostavljen saobraćaj u Mediteranskoj ulici

Uspostavljen je saobraćaj u Mediteranskoj ulici u Budvi za putničke automobile i dostavna vozila ukupne mase do 3,5 tona, saopšteno je iz budvanske lokalne samouprave.

 

"Rješenjem Sekretarijata za komunalno stambene poslove, biće ponovo uspostavljen saobraćaj Mediteranskom ulicom, na način što će se na dijelu Mediteranske ulice od Ulice S 16 - 16 do Ulice 13. jula (pored NLB banke) odvijati jednosmjerni saobraćaj u smjeru ka Starom gradu, za putničke automobile i dostavna vozila ukupne mase do 3,5 tona", navodi se u saopštenju.

Podsjećaju da obustava saobraćaja i dalje važi za autobuse i teretni saobraćaj.

"Saobraćajna traka Mediteranske ulice neposredno uz gradilište 'Porto Budva' će i dalje biti zabranjena za saobraćaj. Apelujemo na građane i vozače da se pridržavaju postavljenih saobraćajnih znakova u skladu sa Projektom privremene regulacije saobraćaja do sanacije oštećenja u Mediteranskoj ulici", navodi se u saopštenju.

Iz budvanske opštine su zamolili sve učesnike u saobraćaju da posebno budu oprezni na dijelu ulice Slovenska obala (Šetalište), od Ulice Mila Milunovića do Solunske ulice, na kome će biti dozvoljen saobraćaj motornih vozila izuzev teretnih i autobusa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније