Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B. [ Cetinjski list ]

21. 02. 2018. 10:35 >> 10:39

CETINJE

Uklanjaju snijeg sa glavnih ulica

Saobraćaj na Cetinju, usljed novih sniježnih padavina, otežano funkcioniše, ali za sada nema problema niti zastoja.

Ekipe Komunalnog preduzeća Cetinje, prema riječima direktora Saše Zvicera, uklanjaju snijeg sa glavnih gradskih saobraćajnica, sa sporednih ulica kao i sa javnih površina.

"Zimska služba radi punim kapacitetom. Angažovana je raspoloživa mehanizacija, a s obzirom na to da je visina sniježnog prekrivača niska, kao i da je trenutna temperatura vazduha iznad nule, sve su to faktori koji nam omogućavaju da danas bez problema obavljamo posao. Radnici otklanjanju snijeg i sa uličnih vodovodnih šahti, kako bi se omogućilo nesmetano oticanje vode", kazao je Zvicer za Cetinjski list.

Posao uklanjanja snijega sa ulica grada Javno komunalno preduzeće Cetinje nastaviće i u toku dana, kada će se mehanizacija usmjeriti i ka svim sporednim ulicama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније