Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B.

18. 02. 2018. 08:46 >> 15:07

BUDI REPORTER

"Divlja" Budva

Divlja gradnja i urbanistički haos već dugo su slika metropole crnogorskog turizma. O tome svjedoči fotografija koju nam šalje čitalac iz Budve. A svi oni koji nam šalju fotografije od sjutra će na Portalu imati svoje mjesto, rubriku "Budi reporter".

Pozivamo vas da nam šaljete zanimljive, poučne ili fotografije i videozapise kojim ukazujete na neke društvene probleme. 

Fotografije i videozapise možete slati na naš mail mmc@rtcg.org ili na našu Facebook stranicu. Uz fotografiju pošaljite i kratak opis, informaciju, gdje i kada je slika nastala.

Portal je otvorena za saradnju, stoga budite reporteri i kreirajte naš i vaš sadržaj. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније