Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

14. 02. 2018. 10:16   >>  10:19

PODACI ZAVODA

Najviše snijega na Žabljaku

Najviše snijega jutros u sedam sati izmjereno je na Žabljaku, a najmanje u Beranama, podaci su Hidrometeorološkog zavoda Crne Gore.

U prijestonici zimskog turizma, na Žabljaku, jutros u sedam sati visina sniježnog pokrivača iznosila je 74 centimetra. Zimsku idilu sa žabljačkog područja poslao nam je čitalac Portala RTCG.

Riječ je o Njegovuđi, naselju u žabljačkoj opštini.

Na Cetinju je izmjereno 14, a u Kolašinu 12 centimetara snijega. U Plužinama je izmjereno 10 centimetara bijelog pokrivača, a u Rožajama i Pljevljima šest.  

U Plavu, Andrijevici, Bijelom Polju i Šavniku visina snijega je dva centimetra, a u Beranama svega jedan.

inače, u Crnoj Gori jutros se saobraća po pretežno mokrim i klizavim putevima, dok je u višim predjelima moguća pojava poledice, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.

Oni su kazali da na dionicama koje vode pored rijeka i kosina ima sitnijih odrona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније