Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B. [ Dan ]

12. 02. 2018. 08:13 >> 08:13
1

MVP PLAN KUPOVINE

Za ambasadorska vozila 225.000 eura

Ministarstvo vanjskih poslova, kojim rukovodi Srđan Darmanović, isplaniralo je da do kraja marta ove godine za kupovinu novih automobila potroši 225.000 eura.

Kako se navodi u planu javnih nabavki za tekuću godinu, koji je juče objavila Uprava za javne nabavke, novi automobili namijenjeni su za potrebe diplomatsko-konzularnih predstavništava, piše Dan.

Za automobile će otići oko trećina ukupnog budžeta za kupovinu robe i usluga jer je ukupna vrijednost plana 819.651 eura.

Shodno tome, ministarstvo je prenijelo 36.000 eura po DKP-u za kupovinu službenih automobila i postupak nabavke je u toku.

“Napominjemo da ovih šest ambasada nije raspolagalo službenim vozilima”, kažu u ministarstvu.

Kako se navodi u novom planu javnih nabavki, ministarstvo će za usluge registracije službenih vozila platiti do 3.900 eura, za gorivo na pumpama u državi 22.850, ali ne postoji podatak koliko će za taj izdatak biti dato za diplomatsko konzularna predstavništva.

Prema Zakonu o budžetu za tekuću godinu, Darmanovićev resor raspolaže sa 17.875.265 eura.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније