Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B.

07. 02. 2018. 17:37 >> 17:46
2

DEMOKRATE HN

Vlast stabilna, zagarantovan pun mandat

Demokrate Crne Gore za svega pola godine, uspjele su da u Herceg Novom vlast učine najstabilnijom u posljednjih dvadeset godina, i da vrate tri miliona duga, koji im je kako navode u saopštenju, DPS ostavio.

“Postavili smo vlast na zdravim osnovama, te to garantuje pun mandat i vrijeme za realizovanje većine od obećanih projekata”, navode Demokrate u reagovanju na saopštenje DPS-a Herceg Novi.

Obezbjedili su, kako kažu, besplatnu sportsku opremu za sve mlade sportiste.

“Ono što jeste urađeno jeste pitanje kolektora, a koji je naslijeđeni problem, ali sa velikom odlučnošću da se preuzme odgovornost i dovede do kraja, u predviđenom roku. Mnogo je urađeno da se poboljša svakodnevni kvalitet života građana: Asfaltirani su lokalni putevi, zaveden je komunalni red, uspostavljena konsolidacija rada javnih preduzeća, Opština štedi i ne rasipa, vodi se računa o svakom trošku”, poručuju Demokrate

Kažu i da su spriječili tajkunsku privatizaciju Luke Škver putem namještenih tendera i dijeljenje stanova mimo prava i elementarne logike.

“Nema privilegovanih pojedinaca, nema ugrađivanja, što je dokazano raspodjelom stanova na Toploj, i revizijom, to jest pokretanjem parničnog postupka prema Nova Lume, koji su na vjerovatno koruptivan način dobili posao za LED rasvjetu”, navodi se u reagovanju Demokrata.

Uz pošten, domaćinski odnos i rad u interesu svih građana, kako poručuju, rezultati nisu i neće izostati.

“Jasno je kao dan - DPS je u krizi, kako na državnom, tako i na lokalnom nivou. Osim toga, očigledno je da im je zasmetala, i to mnogo, iskazana volja građana na nedavno održanim lokalnim izborima u Beranama. Nedostatak demokratskog ponašanja jeste nešto što je svojstveno DPS-u”, kažu Demokrate.

Posljednji poraz u Beranama, kako poručuju, samo je podsjeti DPS na gubitak vlasti u Budvi, Kotoru i Herceg Novom.

“Upravo ste u Herceg Novom završili tamo odakle ste i potekli: na ulici u Krušo kamionima. Na osnovu svega rečenog, što vi više plačete, građani bolje žive. Samo nastavite tako”, zaključuje se u reagovanju Demokrata.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније