Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

07. 02. 2018. 15:02 >> 15:05

NUHODŽIĆ - AL ROMAITI

Unaprijediti saradnju sa UAE

Ujedinjeni Arapski Emirati (UAE) pouzdan su partner Crne Gore, a prijateljski odnosi dvije zemlje oličeni su kroz brojne zajedničke projekte i održiva ulaganja, naročito u sferi ekonomije i turizma, poručeno je sa današnjeg sastanka ministra unutrašnjih poslova Mevludina Nuhodžića i ambasadora UAE Abdulsalam Hareb Al Romaitija.

"Sastanak je bio prilika da se sagovornici osvrnu na dosadašnju saradnju dvije zemlje na planu bezbjednosti, gdje je zajednički konstatovano da postoji prostor za unapređenje odnosa kroz iniciranje novih projekata, razmjenu iskustava i sprovođenje obuka, naročito u oblasti policijskih poslova i civilne zaštite", saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Ambasadora UAE je ocijenio da je Crna Gora bezbjedna destinaciju.

"Al Romaiti je istakao da će UAE u i narednom periodu pružati podršku našoj zemlji, i podsjetio da su već preduzeti važni koraci ka uspostavljanju intenzivnijih veza, u prvom redu kroz viznu liberalizaciju za građane, priznavanje vozačkih dozvola, kao i kroz uspostavljanje redovnog avio saobraćaja između dvije zemlje", navode iz MUP-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније