Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

06. 02. 2018. 17:00 >> 17:36

ZA SEDAM PAROVA

Uz tretman odviknite se od pušenja

Crnogorsko društvo za borbu protiv raka (CDPR) za sedam parova, koji žele da ostave pušenje, poklanja besplatne tretmane odvikavanja u susret Danu zaljubljenih.

Kako su objasnili iz CDPR-a tretman odvikavanja od pušenja pored pripremnog sadrži još pet časova. Način odvikavanja od pušenja po kojem se radi je metod američkog profesora Vejn Mek Farlanda, koji je u cijelom regionu do sada dao najbolje rezultate kod problema ostavljanja pušenja.

"CDPR na ovaj način želi da pomogne uživaocima duvanskih proizvoda širom Crne Gore da prestanu biti zavisni od istih ili dođu u priliku da budu kažnjavani po Zakonu o ograničavanju upotrebe duvanskih proizvoda koji je stupio na snagu prije blizu četrnaest godina, još davne 2004. Nažalost Zakon sa svojim izmjenama i dopunama iz juna 2011 i 2012. godine, kao i decembra 2015. godine, se u našoj državi ne poštuje, čime pored njih, najviše trpe nepušači (tj. pasivni pušači)", saopšteno je iz Društva.

Zainteresovani za časove odvikavanja od pušenja koji će se održavati u kancelariji CDPR-a u KIC-u „Budo Tomović” u Podgorici, mogu se prijaviti svaki dan u 18 sati do petka 09. februara radi određivanja termina pripremnog časa na telefon CDPR-a 069 530 666.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније