Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B.

06. 02. 2018. 12:45 >> 12:46

PURIŠIĆ PORUČIO

Podržaće "Summer job 2018"

Ministarstvo rada i socijalnog staranja nastaviće da podržava Sajam sezonskog zapošljavanja "Summer job 2018", istakao je ministar Kemal Purišić na današnjem sastanku sa predsjednicom Studentskog parlamenta Univerziteta Crne Gore Sarom Serhatlić i članom parlamenta Milanom Tomićem.

"Sajam sezonskog zapošljavanja u prethodnim godinama pokazao se kao jako uspješan projekat, sa izuzetnim rezultatima i dobrom praksom za sve studente i maturante koji dijele potrebu da budu radno angazovani, da stiču radne navike, praktično znanje i stručno usavršavanje", saopšteno je iz Ministarstva rada.

Ministar Purišić je naglasio i da projekat ima i drugu dobru stranu, posebno za poslodavce koji mogu ovu priliku iskoristiti u pružanju šanse za zaposlenje domaće radne snage, a samim tim pokrenuti mlade i njihovo zaposlenje.

"Predstavnici Studentskog parlamenta kazali su da indirektnu korist od ovog projekta ima čitavo crnogorsko društvo koje će dobiti kvalitetne mlade ljude spremne da odgovore na izazove koje im savremeno društvo postavlja", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније