Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: P.R.

02. 02. 2018. 15:19   >>  15:27

SEA DANCE

O lokaciji i datumu krajem mjeseca

Čelnici Opštine Budva i organizatori festivala EXIT u Novom Sadu dogovorili su da do kraja mjeseca bude objavljena lokacija i datumi održavanja Sea Dance festivala.

"Posjeta Novom Sadu, gradu pobratimu grada Budve, bila je dobra prilika da se još jednom podsjetimo koliko toga ova dva grada povezuje, kao i da te veze dodatno učvrstimo. Sea Dance festival, kao simbol koji nas povezuje u prethodnim godinama napravio je veliki marketinški iskorak u promociji Budve. Naša želja je da partnerski sa Exitom učinimo da on dostigne svoj puni potencijal, dajući svoj doprinos konstantnom rastu posjete inostranih turista Budvanskoj rivijeri. U narednom periodu smo posvećeni definisanju i realizaciji svih ugovornih obaveza u realizaciji festivala i uskoro ćemo objaviti sve detalje, rekao je predsjednik Opštine Budva Dragan Krapović.

Nakon sastanka odlučeno je i da se u narednim danima formira stručni tim koji će činiti predstavnici Opštine Budva i festivalski stručnjaci iz oblasti produkcije i infrastrukture. Njihov zadatak, kako se navodi, će biti da izvide više potencijalnih lokacija za održavanje Sea Dancea, i nakon toga zajednički utvrde festivalsku lokaciju koja će imati sve predispozicije za održavanje velikog muzičkog festivala uz bolje uslove za posjetioce, a koja će omogućiti dalji rast festivala.

"Susret sa čelnicima Opštine Budva omogućio nam je da kroz dijalog razmotrimo sve otvorene teme u vezi sa organizacijom i realizacijom ovogodišnjeg festivala. Preseljenje na novu lokaciju ponudiće daleko više uslova za posjetioce i omogućiti dalji rast festivala, a oba tima će u narednom periodu posvećeno raditi na tome da se što prije objave i datumi i lokacija festivala. Saglasili smo se da zajednički uložimo dodatne napore kako bi ovogodišnje jubilarno izdanje Sea Dance festivala bilo najbolje do sada i privuklo još veći broj inostranih turista. Nastavićemo da razvijamo festival i kroz njegovu promociju svijetu predstavljamo ogromne turističke potencijale, kako Budve, tako i cjelokupne crnogorske obale", kazao je osnivač EXIT festivala Dušan Kovačević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније