Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

30. 01. 2018. 15:03   >>  14:29 1

USPJEŠNA SARADNJA

Uehara uručila plaketu Stojanoviću

Ambasadorka Sjedinjenih Američkih Država Margaret En Uehara uručila je danas direktoru Uprave policije MUP-a Slavku Stojanoviću plaketu u znak priznanja za dosadašnju uspješnu saradnju.

"Plaketa direktoru Stojanoviću uručena je kao priznanje za kontinuiranu podršku bezbjednosti Ambasade SAD-a u Crnoj Gori i Kancelariji za primjenu zakona ove Ambasade. Plaketa je uručena lično direktoru Stojanoviću zbog, kako je navedeno, njegovog vođstva koje je dovelo do produbljivanja partnerstva i jačanja veza između dvije države, kao i osjećaja sigurnosti koje građani SAD-a imaju u Crnoj Gori zahvaljujući njegovim naporima i trudu policije", saopšteno je iz policije.

Stojanović se zahvalio ambasadorki Uehari na tom  gestu i naglasio da je njemu lično i Upravi policije značajno što Ambasada SAD-a tom plaketom još jednom potvrđuje kvalitet kontinuirane saradnje koja se odvija na obostrao zadovoljstvo.

Kako su istakli iz policije, Ambasada SAD-a i Uprava policije MUP-a u sarađuju na jačanju kapaciteta crnogorske policije u borbi protiv kriminala, kao i razmjeni iskustava i stručnom usavršavanju policijskih službenika iz Crne Gore uz svesrdnu pomoć kolega i stručnjaka iz bezbjednosnih službi SAD-a.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније