Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

25. 01. 2018. 10:45 >> 10:13

DRUGI BAZAR

Prijatelji ponovo pomažu životinjama

Nevladina organizacija "Prijatelji životinja Podgorica", u saradnji sa prijateljima organizacije, organizovaće dvodnevni, drugi po redu "Humanitarni bazar", sa ciljem da se prikupe sredstva za pomoć napuštenim životinjama. Ovaj humanitarni događaj održaće se u subotu i nedjelju, 27. i 28. januara u tržnom centru "Bazar" u bloku 5.

Prijatelji životinja pozivaju sve sugrađane i posjetioce Podgorice da dođu na taj humanitarni događaj kako bi pomogli ugroženim napuštenim životinjama.

"Po veoma pristupačnim cijenama moći ćete da kupite razne stvari. Biće tu umjetnina, nakita, sportske opreme, sportskih suvenira, hrane za životinje, ali i mnogih drugih stvari.

IZ te NVO ističu da su zahvaljujući svojim prijateljima obezbijedili najraznovrsniju onudu.

"Sav novac zarađen od 'Humanitarnog bazara' biće usmjeren za pomoć napuštenim životinjama", ističu iz te NVO.

Oni zahvaljuju svim prijateljima, koji su im, kako su kazali, na razne načine pomogli u organizaciji "Humanitarnog bazara", kao i svima onima koji prate i podržavaju njihov rad.

Kako je prvi "Humanitarni bazar" ispunio očekivanja organizatora i posjetilaca, U toj NVO očekuju da ovaj, drugi po redu bude u svakom smislu bolji od prvog.

"Trudićemo se da ovaj događaj preraste u tradiciju, te da postane mjesto okupljanja svih onih koji žele da pomognu napuštenim i bespomoćnim životinjama", zaključuje se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније