Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B.

22. 01. 2018. 14:58   >>  14:26

MINISTARSTVO PROSVJETE

Važno nam je mišljenje roditelja

Rezultati ankete koju je uradilo udruženje Roditelji, biće koristan input u daljem radu Ministarstva prosvjete, saopšteno je iz tog resora.

"Činjenica je da se anketa bavila nekim od pitanja koja su od važnosti za obrazovanje, poput načina organizacije nastave fizičkog vaspitanja, izadavanja sala, kvaliteta rada sa djecom, ali i organizacije produženog boravka i vršnjačkog nasilja", poručuju iz Ministarstva prosvjete.

Kako poručuju u jednom dijelu nalazi će biti korišteni za dalje korake u unapređenju sistema.

"Takođe, vrlo je koristan i onaj dio ankete za koji cijenimo da ne odgovara u potpunosti onome što su podaci Ministarstva, jer ukazuje na koliziju između stanja na terenu i percepcije dijela roditelja", navodi se u saopštenju Ministarstva prosvjete.

Kao što je dalje unapređenje rada iskorišteno nedavno istraživanje CEDEM-a, koje je pokazalo veliko povjerenje javnosti upravo u sistem obrazovanja i rad ovog ministarstva, tako će, kako poručuju i nova anketa Udruženja, biti predmet pažnje tog resora.

"Mišljenje svakog roditelja uzimamo vrlo ozbiljno, i tako će biti i u budućnosti", poručuju iz Ministarstva prosvjete.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније