Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B. [ Mina ]

16. 01. 2018. 23:38 >> 23:07

SIGURNA KUĆA

Konkurs za logo kampanje Krenimo zajedno

Sigurna ženska kuća (SŽK) raspisala je konkurs za najbolje idejno rješenje logoa i slogana kampanje Krenimo zajedno, koji će trajati do 15. februara.

Kako je saopšteno iz SŽK, najbolje idejno rješenje biće nagrađeno sa 200 eura.

„Poruka kampanje treba da bude poziv svima da se uključe u rešavanje problema nasilja nad ženama, uključujući poziv građana/ki da prijave nasilje ako su u saznanju da neko trpi isto, kao i poruku za institucije sistema da je žrtvi neophodno pružiti sveobuhvatnu zaštitu i podršku“, kaže se u saopštenju.

Iz SŽK su pozvali sve zainteresovane da prijave za konkurs šalju na e mail shelter@t-com.me

Konkurs je dio projekta Krenimo zajedno koji SŽK realizuje uz podršku Programa za podršku antidiskriminacionim i politikama rodne ravnopravnosti, koji partnerski sprovode Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i UNDP, a finansira ga Delegacija Evropske unije u Crnoj Gori.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније