Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: P.R. [ Anadolija ]

08. 01. 2018. 12:34   >>  12:00

U POSLJEDNJIH 69 GODINA

Najtopliji Božić, kiša od četvrtka

Toplo vrijeme za ovo doba godine donijelo je juče u Podgorici jedan temperaturni rekord. Juče je na području glavnog grada Crne Gore izmjereno 18,5 stepeni Celzijusa, što je rekordna temperatura vazduha za 7. januar u posljednjih 69 godina.

Prošle godine 7. januara izmjerena je rekordno najniža temperatura vazduha, dok je ove godine 7. januar na teritoriji Podgorice bio topliji za 23 stepena, a na području Žabljaka za 28 stepeni.

Prema prognozama Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju Crne Gore, u nastavku sedmice očekuje se pretežno oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima. Jutarnja temperatura vazduha od 1 do 9, a maksimalna dnevna do 16 stepeni Celzijusa.

Kiša se očekuje u četvrtak i petak, a uz to, prognozira se i pad temperature.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније