Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B.

08. 01. 2018. 08:00 >> 09:50
1

BOMBA KOD PRIJEPOLJA

U vozu nije bilo panike

Saobraćaja na pruzi Beograd-Bar ponovo je uspostavljen, saopšteno je TVCG iz Željezničkog prevoza.

Podsjetimo, pored pruge Beograd-Bar, nedaleko od Prijepolja, juče je pronađena odbačena ručna bomba kašikara, rečeno je RTS-u u MUP-u. Saobraćaj je bio satima u prekidu zbog uklanjanja bombe. 

Od 45 putnika, koliko je bilo u vozu, 23 su išla do Crne Gore. Za njih je iz Prijepolja oganizovan prevoz autobusima do Bijelog Polja. Putnici za TVCG kažu da nije bilo straha ni panike u vozu. 

Ranije da saopšteno da bezbjednost građana nije bila ugrožena, a pretpostavlja se da se bomba od ranije nalazila pored šina, rečeno je agenciji Tanjug u MUP-u.

Nakon informacija o bombi, na pruzi je obustavljen saobraćaj, koji bi trebalo da bude normalizovan nakon uviđaja i uklanjanja bombe.

Ranije su se pojavile informacije da je bomba bila vezana žicom za prugu tri kilometra od grada kod mjesta Ljupča, ali je MUP Srbije to demantovao.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније